Berichten

Rabo clubsupport actie

Beste wijkbewoners,

Vanaf maandag 5 oktober tot 25 oktober 2020 kunt u de Wijkvereniging Puitenvangers weer financieel steunen via de Rabo Clubsupport van de Rabobank. En dat steuntje in de rug kunnen we bijzonder goed gebruiken.

Elk lid van de Rabobank krijgt 5 stemmen en kan maximaal 2 stemmen per vereniging/stichting uitbrengen. Elke stem is geld waard, dus laat uw stem niet verloren en stem (ook op onze wijkvereniging) via de Rabo Bankieren App of Rabo Online Bankieren via www.rabobank.nl/clubsupport.

Breng je stem uit!
De stemwijze is dit jaar veranderd, u ontvangt geen stemcode meer per e-mail of post. Stemmen gaat vanaf nu via de Rabo Bankieren App of Rabo Online Bankieren. Nadat u ingelogd bent, gaat u naar ‘zelf regelen’ -> ‘lidmaatschap’ -> ‘Rabo ClubSupport’. Zoek vervolgens op “wijkvereniging De Puitenvangers en breng uw stem uit. Maakt u geen gebruik van de Rabo App of Rabo Online Bankieren? Mail dan naar communicatie.wbn@rabobank.nl, dan ontvangt u alsnog een stemcode.

Nog geen lid van de Rabobank, maar wel een Rabo-rekening? De mogelijkheid bestaat om nog snel lid te worden van de Rabobank, zodat u daar uw stem kunt uitbrengen.

 

Wij hopen van harte weer op uw steun want:  UW STEM IS GELD WAARD!

Comments are closed.