Berichten

Paashaas 2017

paashaas puitenvangers 2017

Beste kinderen van wijkvereniging “De Puitenvangers” t/m 12 jaar.

Het is bijna weer zover dat er weer eieren gezocht kunnen worden samen met de Paashaas, in het Eierenbackxbos in het Omgangstraatje.

Willen jullie meedoen met ons om de eieren te gaan zoeken, vraag dan aan je ouders of ze je even daar naar toe brengen. Ze mogen daar ook blijven hoor om te kijken. Als jullie daar op TWEEDE PAASDAG om 10.45 willen zijn dan kunnen we met de zoektocht beginnen.

Deze zoektocht zal tot ongeveer 11.30 uur duren en dan kunnen je ouders je daar weer ophalen als ze daar niet blijven. Het Eierenbackxbos is gelegen in het Omgangstraatje naast Staalbedrijf Backx aan de Meirstraat.

Graag uiterlijk zondag 09 April laten weten of je komt via info@puitenvangers.nl

Comments are closed.