Berichten

Kienderbal 8 februari

Carnaval 2016 staat voor de deur en heel Gastel komt zo langzaamaan in
Wôôgere Sfeere. Wellicht hebben jullie al gezien dat er maandagmiddag een Groot Gastels Kindercarnaval is in “Nols Plets”. Dat is de tent die op de Markt zal staan. De VAZ ziet graag dat alle wijken in Oud Gastel zich inzetten hiervoor en het eigen kinderbal hier naartoe verhuizen zodat het één groot kinderfestijn kan worden. Wij (Wijk de Puitenvangers, Wijk Paol, Wijk de Schetserijers en Wijk D’n Assiebak) willen dit zeker een kans geven en dit is dus een nieuwe weg die we inslaan voor iedereen. Hopelijk sluiten zich de komende jaren meerdere wijken hierbij aan.
Dit Kindercarnaval is wel voor alle kinderen toegankelijk ook al ben je geen lid van één van de wijken.

Omdat wij vinden als wijken dat de leden wel een extraatje verdienen willen wij jullie per kind dat aanwezig is en dus lid is van één van de eerder genoemde wijken 2 kinder Nollekes aanbieden. Dit zijn consumptiebonnen voor de kinderen waarvoor ze lekker een drankje kunnen nemen op deze middag.

Als lid van Wijk de Puitenvangers kunt u zich in de tent even bij een bestuurslid van de Puitenvangers melden zodat wij u de kinder Nollekes kunnen overhandigen.

Hopelijk zien we jullie allen maandag 8 februari in “Nols Plets”. Vanaf 13.30uur zal de tent opzijn en rond 17.00uur zal deze kindermiddag weer tot een einde zijn gekomen.
Namens Wijk de Puitenvangers, Wijk Paol, Wijk de Schetserijers en
Wijk D’n Assiebak wensen we iedereen een leutige carnaval toe…

Comments are closed.