Berichten

Pasen 2015

Hallo allemaal,

Ook dit jaar werden er weer eieren gezocht in het eierenbackxbos. Ongeveer 50 kinderen hebben de eieren die de paashaas verstopt had gezocht in het bos en op de wei. In het bos waren ook de drie gouden eieren gevonden die we nodig hadden bij het zoeken van de schat. In elk gouden ei zat een cijfer die samen de code van het slot van de schatkist vormden. Gelukkig werden alle drie de eieren gevonden.

Naast het eieren zoeken hebben we ook nog een aantal spelletjes gedaan en als afsluiter was er natuurlijk ook dit jaar weer het overgooien van gekookte maar ook rauwe eieren. Toen er echt geen hele eieren meer te vinden waren werd door de paashaas de schatkist met behulp van de code geopend en konden de snoepzakken uit de schat door de paashaas worden uitgedeeld. Na nog wat drinken was het na een gezellige ochtend weer tijd om naar huis te gaan.

Voor de foto’s kun je kijken bij foto’s activiteiten -> pasen

Via deze weg willen we de familie Backx en Ossenblok nogmaals bedanken voor het beschikbaar stellen van de wei en het bos.

Groetjes van de paashaas en tot volgend jaar

Comments are closed.