Berichten

Carnaval 2015

Goejendag alle puitenvrienden en vriendinnen,

Carnaval zit er weer op en als we terugblikken mogen we weer met trots zeggen dat alles heel goed, mooi maar vooral leutig is verlopen. Zaterdags de optocht gereden met onze Gouden koets en de prijsuitreiking. We waren dik tevreden met de tweede plek voor de jeugd, de vierde plek voor de wagen en de vijfde plek voor de loopgroep. Zondags kerk en brunch bij ‘t Pandje en zondag avond Puberkarnaval bij Toine’s Pub. Maandagmiddag ons kienderbal bij ‘t Hart samen met wijk Paol, Assiebak en de Schetserijders. Aansluitend lekker wieste eten van een boerenmaaltijd in ‘t Veerhuis en ‘s avonds naar het Pettenbal  Dinsdag nog even de wagen op de Mart geplaatst voor de verbranding van onze Nol en aansluitend naar Bal Demascé waar Prins Bert afscheid nam na 11 jaar Prins van ‘t vastelavodzotteláánd te zijn geweest.

Ook willen wij via deze weg Karwei Roosendaal en Bouwmarkt Ben Kouters bedanken voor de sponsoring van de verf.

IEDEREEN HEEL HARTELIJK BEDANKT.

 

Comments are closed.